We come to insert a set of boxes to simulate a city experience in the building and thus restore a human scale and dimension. The ground floor hosts a rich program: restaurants, shops, showrooms, vip lounges and administrative areas. The creation of the platform comes to enrich the experience of the journey and aims to connect different temporal hooks. It will be possible to discover the exhibitions and enrich its tasting experience through  the look (physically, subjectively and gradually) on the production ateliers and the pipelines carrying different beers. This pathway will represent an educational visualization experience as to the process of creation. A project in collaboration with Haemi Chung (Cahier de Seoul) and Tian Lee (Ateliers Jean Nouvel).

Collage - exterior view

GF plan

Section through the suspended platform

Intervention diagram